Regler for personvern

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Hadeland Elektro AS

Databehandler: ProISP

 

Ringerike Næringsforening er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av nettstedet ringeriksdagen.no.

 

Det er kun Hadeland Elektro AS og ProISP (med underleverandører) som har tilgang til opplysningene som samles inn.

 

Nettstedet vårt kan brukes uten å oppgi personlig informasjon. Ulike regler kan imidlertid gjelde for visse tjenester, og de forklares separat nedenfor. Vi samler ikke inn personlig informasjon fra deg (f.eks. Navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer osv.) utenom de du selv velger å oppgi i vårt påmeldingsskjema.

 

Vær oppmerksom på at dataoverføring via internett er underlagt sikkerhetsrisiko, og at fullstendig beskyttelse mot tredjeparts tilgang til overførte data derfor ikke kan sikres.

 

Opplysninger fra bestillingsskjemaet

De opplysningene du gir i bestillingsskjemaet benyttes kun internt hos oss, og ikke noe av denne informasjonen deles med tredje part. Vi bruker informasjonen til fordeling og oppsett av utstillingsplasser, til å kontakte deg om vi har behov for det og til fakturering.

 


Vi beholder informasjonen i 3 år før den slettes. 

Webalizer

På nettstedet vårt bruker vi verktøyet “Webalizer” for å analysere brukeradferd. Analysen av brukeradferd er viktig fordi den gjør det mulig å analysere etterspørselen etter innhold og optimalisere innholdet. De innsamlede brukerdataene brukes ikke til å opprette brukerprofiler.

 

“Webalizer” samler bare inn statistiske data, for eksempel det mest besøkte nettstedsinnholdet, de mest brukte nettleserne og landene der de fleste spørsmålene stammer fra. I den varianten vi bruker, fungerer “Webalizer” ved å anonymisere IP-adresser. IP-adressene forkortes med de tre siste sifrene før bruk for analyse av brukerferd, slik at en personlig referanse ikke lenger kan identifiseres, og du som bruker forblir anonym for oss. De anonymiserte datapostene lagres på webserveren vår og kan bli evaluert internt for statistiske formål. Disse dataene vil ikke videreføres til tredjepart. “Webalizer” bruker ikke informasjonskapsler.

 

Lagringstid

Den lagrede statistiske informasjonen vil bli slettet av oss senest etter tre år.

 

Kontakt oss

På nettstedet vårt tilbyr vi deg muligheten til å kontakte oss via e-post. I slike tilfeller lagres informasjon gitt av brukeren for å gjøre det lettere å kommunisere med brukeren. Ingen data overføres til tredjeparter. Ingen av disse opplysningene kombineres med informasjon som kan samles inn av andre komponenter på nettstedet vårt.

 

Lese mer om regelverket eller klage?

Datatilsynets oppgave er å sørge for at personregelverket følges i Norge. På Datatilsynets nettsider kan du lese mer om hvilke rettigheter du har, hvordan personopplysninger skal behandles, og hvordan du eventuelt kan klage.